GDPR

Poštovani posjetitelji,

želimo naglasiti kako nam je zaštita osobnih podataka naših posjetitelja od iznimne važnosti. Sve naše aktivnosti, koje mogu uključivati prikupljanje, odnosno obradu osobnih podataka, u potpunosti su u skladu s važećim propisima na području njihove zaštite, posebno s Općom uredbom o zaštiti podataka 2016/679 od 27. travnja 2016. godine koja je na snazi od 25. svibnja 2018. godine.

Voditelj obrade osobnih podataka je Etnografski muzej sa sjedištem u Zagrebu, Trg Mažuranića 14, OIB: 99544354954.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i/ili zahtjeva u vezi Vaših osobnih podataka, slobodno nam se obratite poštom na navedenu adresu našeg sjedišta ili putem e-maila tajnistvo@emz.hr.

Napominjemo kako postoji mogućnost da prilikom posjeta Etnografskom muzeju budete fotografirani i/ili snimljeni, kao i da će te fotografije i snimke biti objavljene na web stranicama i društvenim mrežama Etnografskog muzeja. Fotografije, odnosno snimke mogu biti korištene isključivo u svrhu promocije i promidžbe Etnografskog muzeja te neće biti upotrebljavane u druge svrhe. Iste će biti pohranjene onoliko vremena koliko je razumno za očekivati da će biti potrebne u svrhu promocije i promidžbe. Vaši osobni podaci (kao što su fotografije i snimke) mogu biti dostupni medijima, posjetiteljima Etnografskog muzeja te osobama koje posjećuju naše web stranice i društvene mreže.

Važno je napomenuti kako nas u svakom trenutku možete zatražiti da prestanemo s korištenjem Vaših osobnih podataka, primjerice da uklonimo fotografiju na kojoj ste snimljeni s naše web stranice ili naših profila društvenih mreža. Ovime ukazujemo i na Vaše pravo da od voditelja obrade zatražite pristup Vašim osobnim podacima i ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka ili ograničavanje njihove obrade, kao i na pravo na podnošenje prigovora u vezi s obradom Vaših podataka te pravo na prenosivost podataka.

Ako smatrate da smo prilikom obrade Vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti osobnih podataka, pozivamo Vas da nam se obratite putem iznad navedenih adresa.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Vaš Etnografski muzej

Kontakt

Hanna Jünker

T +385 1 5507 871

tajnistvo@emz.hr