Naslovna slika

Privremena obustava postupka uvida u muzejsku građu i dokumentaciju

28.02.2023. – 31.12.2023.
13:07h
Etnografski muzej

Poštovani korisnici,

obavještavamo Vas kako je od 28. veljače 2023. godine stupila na snagu Odluka o privremenoj obustavi uvida u muzejsku građu i dokumentaciju. Nažalost, suspenzija je nužna zbog dovršetka provedbe projekata „Rekonstrukcija objekta napuštene zgrade Zemaljske uzorite pivnice u Kačićevoj ulici“ i „Provedba mjera zaštite za opremanje čuvaonice pokretne muzejske građe Etnografskog muzeja“, tijekom koje će muzejske zbirke i muzejska dokumentacija biti preseljeni u novouređene prostore Etnografskog muzeja, na adresi Kačićeva 9, Zagreb.

Sve eventualni Zahtjevi za uvid u muzejsku građu i muzejsku dokumentaciju zaprimljeni nakon donošenja ove Odluke bit će do odgođeni do daljnjeg.

Uvid u muzejsku građu i muzejsku dokumentaciju ponovno će biti moguć tek nakon što se građa preseli u novouređene prostore Etnografskog muzeja, odnosno nakon 31. prosinca 2023. godine.

U međuvremenu, svi korisnici mogu ostvariti uvid u digitalizirane zbirke putem platforme katalog.emz.hr te koristiti tamo dostupne fotografije u skladu s CC BY-NC-ND 4.0 licencom.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Vaš Etnografski muzej