Radionica
Na izletu sa šumskim kuharom Martinom Reljanovićem
Radionica branja samoniklog bilja u prirodi
Ako ste uvijek željeli saznati što se sve od samonikle hrane može pronaći u našim šumama, pridružite nam se na radionici branja i pripreme samoniklog bilja na lokaciji nedaleko od Zagreba. Provesti ćemo dan u šumi, učeći o raznim vrstama bilja i gljiva koje se mogu pronaći u našim šumama ove jeseni. Ono što uberemo ćemo pripremiti i tako naučiti što i napraviti s našim šumskim ulovom i pritom se dobro počastiti. Vidimo se u šumi!
Radionica branja samoniklog bilja ostvarit će se u suradnji sa šumskim kuharom Martinom Reljanovićem i Gljivarskim društvom Kamilo Blagajić.
O ŠUMSKOM KUHARU …
Martin se kuhanjem bavi 15 godina, to mu je strast koja je proizašla iz ljubavi prema hrani, istraživanju namirnica i različitih stilova prehrana i svjetskih kuhinja. Po zanimanju je morski biolog i inženjer ribarstva i lovstva, te voli vrijeme provoditi istražujući ljepote prirodnog svijeta Hrvatske.
Obavezna prijava na: ilusic@emz.hr
Datum: 29.10.2022. u 10 sati
Mjesto polaska: Volavje (45 min od Zagreba), nalazimo se na parkingu iza Kapele Blažene Djevice Marije Snježne – Volavske, Volavje 29, 10450 Volavje