Radionica
Radionica “Fermetacija hrane”
Kulinarska radionica
Subota, 03.12.2022.
Kuhaona, Opatovina 13
Dragi prijatelji muzeja,
Pozivamo vas da nam se pridružite u kulinarskoj radionici, koja će se održati u subotu, 3. prosinca 2022., od 12 do 14 sati u prostoru Kuhaone (Opatovina 13). Radionica se organizira uz izložbu Lica gladi.
Na radionici ćete saznati sve o fermentaciji hrane te naučiti osnove tog postupka, a pripremljene staklenke povrća i dodataka ponijet ćete doma. Osim toga, pričat ćemo i o tome koji začini se uvijek moraju imati u kuhinji i kako dobra priprema štedi vrijeme. Dio radionice posvetit ćemo pripremi kompletnog obroka od samo četiri namirnice te naučiti kako jesti kvalitetne obroke svakodnevno.
Radionica traje 2 sata, a polaznici pripremaju hranu u paru.
Voditeljica radionice je Sanja Bilas, vlasnica brenda Fakat fino, čija je misija jesti brzo i zdravo svaki dan.
Cijena ulaznice iznosi 200kn (26,54 €) po polazniku, a prijave su obavezne na edukacija@emz.hr (mjesto na radionici rezervira se uplatom).