Naslovna slika

Radionica

Radionica “Fermetacija hrane”

03.12.2022.
12:00h
Kuhaona, Opatovina 13, Zagreb

Kulinarska radionica

Subota, 03.12.2022.

Kuhaona, Opatovina 13

Dragi prijatelji muzeja,

Pozivamo vas da nam se pridružite u kulinarskoj radionici, koja će se održati u subotu, 3. prosinca 2022., od 12 do 14 sati u prostoru Kuhaone (Opatovina 13). Radionica se organizira uz izložbu Lica gladi.

Na radionici ćete saznati sve o fermentaciji hrane te naučiti osnove tog postupka, a pripremljene staklenke povrća i dodataka ponijet ćete doma. Osim toga, pričat ćemo i o tome koji začini se uvijek moraju imati u kuhinji i kako dobra priprema štedi vrijeme. Dio radionice posvetit ćemo pripremi kompletnog obroka od samo četiri namirnice te naučiti kako jesti kvalitetne obroke svakodnevno.

Radionica traje 2 sata, a polaznici pripremaju hranu u paru.

Voditeljica radionice je Sanja Bilas, vlasnica brenda Fakat fino, čija je misija jesti brzo i zdravo svaki dan.

Cijena ulaznice iznosi 200kn (26,54 €) po polazniku, a prijave su obavezne na edukacija@emz.hr (mjesto na radionici rezervira se uplatom).