Naslovna slika

Edukativni program / Radionice

Praznici u muzeju

20.02.2024. – 23.02.2024.
11:00h
Etnografski muzej, Zagreb

Dragi roditelji, draga djeco,

Pridružite nam se tijekom zimskih praznika jer ćemo se i ovoga puta dobro zabaviti, poigrati, naučiti nove stvari, upoznati nove prijatelje i biti kreativni!

Tijekom četiri dana istražit ćemo sve kutke našega muzeja i saznati kakvi se sve predmeti u njemu čuvaju. U stalnom postavu narodnih nošnji pronaći ćemo zanimljive uzorke koji će nam biti inspiracija za radionicu suhog filcanja, a vitrina s predmetima iz Japana u postavu izvaneuropskih kultura bit će nam polazišna točka za radionicu origamija i učenje tradicijske japanske igre fukuwarai. U izložbi ”Intimni prostori svakodnevice’ otvorit ćemo mnoge teme vezane uz tradicijsko i suvremeno opremanje doma te se okušati u izradi kućica od papira.

Radionica će se održati od 20. do 23. veljače 2024., svaki dan od 11 do 13 sati u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14.

Program je namijenjen djeci od 7 do 11 godina, a cijena ulaznice iznosi 20 eura (uključene ulaznice u muzej, vodstva, sav potreban materijal za radionice i osvježenje u pauzama).

Broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju na edukacija@emz.hr.

ULAZNICE I VODSTVA
GALERIJA